Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Grote vergaderzaal

Meeting & events - Grote vergaderruimte

Onze grote vergaderruimte is een ideale locatie voor vergaderingen, trainingen, presentaties en bijvoorbeeld cursussen. Maar ook feesten kunnen er georganiseerd worden. De ruimte is geschikt tot 150 personen, afhankelijk van de opstelling. 

Vergaderingen met veel daglicht

Zeer uniek aan onze zaal is dat de ruimte aan vrijwel alle kanten grote ramen heeft. Zo heeft u vanuit alle kanten daglicht beschikbaar. Een optimale booster voor de energie tijdens de meeting. De ramen kunt u per zijde ook indien gewenst, aan de hand van een vitrage gedeeltelijk verduisteren. Vanuit de ruimte heeft u een schitterend uitzicht over ons golfcomplex.

Heerlijke vergaderarrangementen

Vergaderingen combineren met een arrangement behoort tot de mogelijkheden. In onze grote vergaderruimte hebben wij altijd lekkere verse koffie vanuit de Blanche Dael koffiemachine voor u beschikbaar, indien u dit arrangement kiest. Lekkere verse koffie, cappucino of andere warme dranken behoren tot de mogelijkheden. Lekkere thee met keuze uit verschillende soorten luxe thee van Blanche Dael staat dan ook voor u klaar. En natuurlijk een lekker ambachtelijk koekje. 

Indien u wenst zorgen wij ook voor Herkenbosche water tijdens uw meeting. Onbeperkt natuurlijk en we zorgen ervoor dat uw deelnemers tijdens de meeting kunnen kiezen uit bruisend en plat water. 

Wilt u uw vergadering combineren met lekker en culinair lunchen en/of dineren. Ook daar staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Zo kiest ons team iedere dag heerlijke verse producten uit voor bijvoorbeeld uw lunch of diner en hebben we voor het gemak business lunches en diners samengesteld. Wilt u iets op maat, ook daar werken we graag aan mee. 

Alle faciliteiten zijn aanwezig, van groot verrijdbaar scherm tot een airco!

Onze grote vergaderruimte heeft alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw meeting of evenement. De zaal beschikt over draadloos internet, een verrijdbaar groot TV-scherm, audiofaciliteiten en een draadloze microfoon. Goed om te weten is dat de ruimte een grote aircounit in het plafond heeft. 

Privé terras voor jullie gezelschap

De grote vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is met een trap toegankelijk. De trap brengt jullie naar een exclusief deel van ons pand. U kunt de zaal via twee kanten benaderen. Via de grote zaal hebben jullie exclusief toegang tot jullie eigen privé terras. Een heel ruim terras van meer dan 50 vierkante meter. Uitkijkend over het golfcomplex. Naast dit heerlijke terras heeft de ruimte ook een eigen toiletblok. 

Een eigen bar behoort tot de mogelijkheden

In de ruimte bevindt zich ook een eigen bar. Wil je een feestje organiseren of de meeting afsluiten met een borrel. Dan kunnen wij deze bar ook actief voorzien van bediening en kunnen wij een vers getapt biertje serveren. De bar is in de basis niet inbegrepen, maar altijd toe te voegen aan jullie evenement.

Jullie meeting combineren met een teamactiviteit

Golf en vergaderen combineren. Hoe leuk is dat? Wie is het fanatiekst? Wie kan de bal vanuit een slag gelijk meters laten vliegen en wie is het beste in het precies afronden tijdens het putten? U ontdekt het tijdens een echte golfclinic. We informeren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee indien de deelnemers verschillende niveaus hebben.

Boeken of meer informatie nodig?

Onze collega's verheugen zich op uw telefoontje of mailtje. U kunt direct contact opnemen via armand@deherkenbosche.nl of door te bellen naar +31 (0)475 52 95 29.