Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

disclaimer

Disclaimer de Herkenbosche
*Ingeschreven bij de KvK onder Burggolf Herkenbosch B.V. (KvK 13035259)

De tekst op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Burggolf Herkenbosch B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site. Noch Burggolf Herkenbosch B.V., noch eventuele medewerkers van Burggolf Herkenbosch B.V. zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. Burggolf Herkenbosch B.V. kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Burggolf Herkenbosch B.V. niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Auteursrechten en handelsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Burggolf Herkenbosch B.V. of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar.
De Herkenbosche is een handelsnaam van Burggolf Herkenbosch B.V.

Websites
Deze disclaimer heeft betrekking op alle websites die onder de verantwoordelijkheid van Burggolf Herkenbosch B.V. worden ontwikkeld en beheerd.

Contact informatie
Algemeen

de Herkenbosche*
Stationsweg 100
6075 CD Herkenbosch
T: +31(0)475-529529
E: info@deherkenbosche.nl
W: www.deherkenbosche.nl