Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

De Golfschool

Van maandag tot en met zondag kunt u terecht bij golfschool de Herkenbosche. Als beginner of gevordere golfer voor golflessen en cursussen of voor een eenmalige kennismaking met de golfsport met collega's, vrienden en/of familie.

Golfschool & Professionals

De golfschool van de Herkenbosche staat voor kwaliteit. Golflessen, golfcursussen en golfclinics worden uitsluitend gegeven door PGA-opgeleide professionals.
Maak kennis met onze professionals en met de verschillende lessen, cursussen en clinics die ze bieden.


Golfschool

Golflessen & cursussen

U kunt kiezen voor een privé golfles met 1 of meerdere personen of voor kant en klare golfcursussen; zomer- en wintercursus etc. Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.


Golflessen

Kennismaking met Golf

Kennismaking met Golf

Kennismaking met Golf

U kunt op meerdere manieren kennis maken met de golfsport;
Speciaal voor de beginnende golfer organiseren wij golf clinics, geschikt voor groepen vanaf 6-60 personen.
U kunt natuurlijk ook alleen, met uw partner en/of vrienden een aantal kennismakingslessen boeken. Zo kennen wij al cursussen van 6 lessen voor € 99 p.p. etc.

N.B. voor al deze manieren van kennismaking heeft u zelf geen materialen nodig, deze worden tijdens de lessen voorzien.

Kennismaking met Golf

De Golfschool

Golfschool Nederland

Bent u op zoek naar de plek om uzelf golf eigen te maken? Een prachtige golfschool gelegen in Nederland vindt u in Herkenbosch. Gelegen in het Zuiden van Nederland, Limburg, treft u de prachtige bosbaan. In de buurt van Roermond leren onze golfprofessionals u de fijne kneepjes van deze sport. 

GVB halen in Limburg

Uw Golfvaardigheidsbewijs (GVB) kunt u halen bij Golfbaan de Herkenbosche. In de schaduw van Roermond haalt u uw handicap onder leiding van onze golfpro's. Zij helpen u op weg en nemen u mee door de technieken. Zonder enige kennis kunt u bij ons beginnen met golf. We zorgen ervoor dat uw golfclubs tijdens de lessen beschikbaar zijn. Naast het praktijk onderdeel helpen we u ook op weg in de voorbereiding voor uw theorie examen en kunt u bij ons dit examen afleggen. Wil je ondertussen alvast oefenen met je golfregel examen? Check dan snel deze pagina.

Beginnen met golf in de omgeving Roermond

Beginnen met golf, maar nog niet het juiste moment gevonden? Start eens met een leuke clinic of boek een kennismakingsles. Onze Golfpro's helpen u graag op weg en leren u putten, chippen, pitchen en swingen. 

Leren golfen in Nederland

Leren golfen leert u bij de Herkenbosche in verschillende stappen. Van beginnende golfer tot een zeer ervaren golfer kunt u bij ons terecht. Onze ervaren PGA Holland Golfprofessionals hebben voor iedereen passende lessen beschikbaar en passen zich volledig aan op uw niveau en ervaring. 

Golfles in Herkenbosch

De golflessen zijn volledig op maat samengesteld door onze golfpro's. Van privélessen tot groepslessen hebben we een passende aanbieding. Onze golflessen en cursussen geven u alle mogelijkheid om uw spel te verbeteren. 

Golfles prijs

Wat is nu de prijs van een golfles? Wij horen u al denken, wat kost dit nu? Afhankelijk van hetgeen u wilt leren bieden wij goedkope en scherpe tarieven aan. Alle lessen zijn voor 50 minuten, zowel individuele privélessen als groepslessen behoren tot de mogelijkheden. Op onze pagina golflessen en cursussen kunt u een compleet overzicht van de mogelijkheden vinden.


Overig