Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL
Golfschool overig
Golfschool overig

golfregelexamen oefenen

Via deze site kunt u volledige (NGF) examens oefenen en zien hoeveel antwoorden u goed of fout heeft beantwoord.
Deze oefenmodule wordt op de achtergrond voorzien via de NGF. De eigendomsrechten op de gegevens van deze examen berusten dan ook geheel bij de NGF.
Veel succes gewenst met oefenen!

Wist u dat?
Dit mogelijk het beste moment is voor u om lid te worden van onze golfbaan. Over het algemeen is het namelijk zo dat u, zodra u gaat leren voor het examen, al zover bent met uw eigen vaardigheid dat u al op de grote baan mag gaan oefenen. Oefenen, zonder dat u dus al uw handicap behaald heeft.

U kunt dan natuurlijk per keer betalen dat u op de grote of op de Par 3 baan komt oefenen, maar u zou ook (proef)lid kunnen worden. Voor diegenen die bij ons lesnemen kennen we namelijk een proeflidmaatschap van een jaar. U mag dan onbeperkt, lees "dagelijks", gebruik maken van zowel de wedstrijd- als de Par 3 baan. U bent dan overigens volwaardig lid van de golfbaan en kunt behalve van de baan, ook gebruik maken van alle andere faciliteiten die het lidmaatschap biedt.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Maurice Hermans of Erna van Schlun voor alle voorwaarden van het lidmaatschap, +31(0)475-529529 of via mail info@deherkenbosche.nl