Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Lidmaatschap Golf & Country Club de Herkenbosche

Golf & Country Club de Herkenbosche heeft golfbaan de Herkenbosche als thuisbasis. Een bloeiende en zeer actieve vereniging met enthousiaste golfleden. De vereniging organiseert veel activiteiten voor haar leden. Zo worden er door de verschillende commissies (Dames-, Senioren-, Wedstrijd-, Jeugd- en Nieuwe Leden Commissie) vele gezelligheidswedstrijden en qualifying wedstrijden georganiseerd. Daarnaast biedt de vereniging leden de mogelijkheid om aan de competitie deel te nemen en bewaakt de Regel & Handicap Commissie uiteraard het handicap en ziet toe op de regelgeving. Deelname en betrokkenheid bij de club zorgen er tevens voor dat leden zich helemaal thuis voelen op de schitterend onderhouden baan.

U kunt uitsluitend lid worden van de vereniging als u een "speelovereenkomst" heeft met de Herkenbosche. Kaarthouders op naam binnen een bedrijfslidmaatschap en Jeugdplanleden zijn automatisch lid van de vereniging. Particuliere leden dienen bij het afsluiten van de overeenkomst met de Herkenbosche aan te geven dat ze ook lid willen worden van de vereniging. De contributie van Golf & Country Club de Herkenbosche, wordt door de Herkenbosche geïnd en afgedragen aan de vereniging.

Specifieke informatie over activiteiten en achtergronden van de vereniging vindt u binnen de sectie vereniging. De vereniging onderhoudt dit gedeelte van de website zelf en verschaft eigen leden en geïnteresseerden hier een goede impressie van haar activiteiten.