Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

VVV Midden Limburg

VVV Midden-Limburg
"Midden-Limburg, ideaal voor een dagje uit, weekendje weg, een korte of langere vakantie. Kies voor een luxe overnachting, overnachten midden in de natuur of in een levendig stadscentrum. Er is van alles te zien, te doen en te beleven.
Een overzicht van de vele evenementen in Midden-Limburg vind je op de website van VVV Midden-Limburg. Winkelen, fietsen, wandelen, actief bezig zijn of genieten van de rust, het is allemaal mogelijk midden in Limburg.

Hou je van watersport, dan is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen, dé place to be. Natuur is er in overvloed. Twee Nationale Parken, waaronder De Meinweg (idrect grenzend aan golfbaan de Herkenbosche), grensoverschrijdende natuurgebieden, bos- en heidegebieden en talloze mooie parken en tuinen.

Ook op cultureel vlak is genoeg te beleven. In de mooie oude dorpen en markante steden, zoals bisdom Roermond,  het witte stadje Thorn en het vestingstadje Stevensweert waan je je terug in de tijd. Het rijke roomse verleden is terug te zien in de vele kerken.

Een dagje shoppen in winkelstad Roermond met het grootste Designer Outlet Center van de Benelux en Duitsland op loopafstand van de gezellige, historische binnenstad met de grote winkelketens afgewisseld met kleine speciaalzaakjes. Het Retailpark en de Huis &Tuin Boulevard maken het winkelaanbod compleet. Weert, de poort van Limburg, heeft een gezellig winkelhart met een aanbod aan overdekte winkels en gezellige pleinen.

Bovenal, vergeet niet te genieten van het bourgondische leven. De liefde voor de eigen producten proef je terug in de streekgerechten die in vele brasseries en restaurants worden geserveerd.

Kom en laat je verrassen!"

Voor alle toeristische informatie verwijzen we u graag naar de website van VVV Midden-Limburg