Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Zelfstandig werkend Kok

Fulltime | Parttime vanaf 16 uur


Wil je werken in een grote keuken? Sta jij te popelen om voor de gasten onvergetelijke gerechten klaar te maken? Lees dan snel verder...

Beschrijving

  • Een groot restaurant en ook de mogelijkheid om culinair te shinen;
  • Kleine dinertjes, een lekkere lunch of grote groepen van soms tot 300 personen inclusief live cooking op open vuur;
  • Je mag je keukentalenten presenteren aan gevarieerde groepen;
  • Van bitterballen tot een lekker tijdens de jacht geschoten wildmenu, we bieden onze gasten een goede variatie. 

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de mise en place. Een goed begin is het halve werk;
  • Je zorgt voor de perfecte bereiding van de verschillende gerechten. Je zorgt ervoor dat alle borden er tiptop uitzien waarbij een juiste timing ook belangrijk is;
  • Je werkt in zowel de warme als koude kant van de keuken;
  • Het plaatsen, controleren en in ontvangst nemen van bestellingen;
  • We werken met veel verse producten en je helpt mee met het bedenken van nieuwe gerechten op onze kaart;
  • Tussen de werkzaamheden door, zorg je ook voor de lach op de gezichten van het personeel. Jij zorgt ervoor dat zij lekker genieten van het eten;
  • Vanzelfsprekend hoort ook het opruimen en schoonhouden van je werkplek -volgens de HACCP richtlijnen- tot je takenpakket.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je houdt van eten en alles wat ermee te maken heeft;
  • Je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;
  • Hard werken en lol hebben tijdens je werk, daar deins je niet voor terug;
  • We werken in de horeca, dus onregelmatig werken hoort erbij. Maar dit begrijp je natuurlijk;
  • Stress komt niet in jouw woordenboek voor.

Win-winsituatie

  • Een uitdagende baan in een grote keuken;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Golfbranche en passend bij je functie en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband én 6,5 ATV op fulltime basis;
  • Je kunt bij ons ook zelf komen golfen;
  • De kans om bij te dragen aan de volgende stappen in onze horeca beleving;
  • Een gezellig team!

Wil je solliciteren?

Neem dan snel contact op via armand@deherkenbosche.nl of stuur een Whatsapp naar +31 6 15 25 63 43!